A kastély zöldellő parkjában kinti esküvők megtartására is lehetőségük van a házasodni vágyóknak.

A kastély mellett egy rendezvényterem található, ami 110 fő befogadására alkalmas. Tökéletes helyszínéül szolgál lakodalmak, céges, családi és baráti rendezvények lebonyolítására.

A kastély zöldellő parkjában kinti esküvők megtartására is lehetőségük van a házasodni vágyóknak.

A kastély területén egy nyári konyha is kialakításra került, ahol kemencézésre, bográcsozásra, és grillezésre is van lehetőség. Téli szezonban disznóvágás lebonyolítását is vállaljuk. A hazai és nemzetközi konyha különlegességeivel,hal és vadételekkel várjuk kedves vendégeit. Udvarias kiszolgálással, vendégeink külön kéréseinek is eleget téve igyekszünk még kellemesebbé tenni a kastélyban töltött napjaikat.

Céges és csoportos rendezvények

Rendezvénytermünk, parkunk céges rendezvények megtartására is tökéletes választás!

Céges disznótoros

Egy különleges és felejthetetlen csapatépítőt szeretne szervezni kollégáinak?

Disznótoros programunk betekintést nyújt minden vendégünk számára egy tradicionális disznóvágás napjába. Számos különleges programmal várjuk az érdeklődőket, többek között kolbásztöltéssel, ahol mindenki maga fűszerezi be a helyszínen ledarált húst és tölti be kolbásznak. Valamint kenyérsütéssel, ahol minden vendég saját magának gyúrhatja be és fűszerezheti kenyerét. Az elkészült remekműveket ebédre már fogyaszthatják is és értékelhetik egymás készítményeit egyaránt. 

Családi rendezvények

Rendezvénytermünkben együtt ünnepelhet a család apraja és nagyja. Ízletes fogásokkal várjuk a kedves vendégeket.

Ünnepelje nálunk

– Születésnapját, névnapját

– Eljegyzését

– Házassági évfordulóját

– Ezüst- arany- gyémántlakodalmát

– Esküvőjét!